THE LAND OF LEGENDS – Turska bajka

Related Articles

THE LAND OF LEGENDS Hotel se nalazi u blizini Beleka, a do njega se dolazi pravo sa aerodroma. Ovaj hotel i tematski park je prvenstveno namenjen deci, a njegova popularnost nije ostavila ravnodušnim ni one starije.

Po sletanju na aerodrom u Antaliji, transferom se putuje svega pola sata do hotela. 

Anatalija

Antalija, jedna od najstarijih turističkih regija u Turskoj, obećano je mesto od pamtiveka. Od nekadašnje Ateleie, prkoseći uticajima brojnih civilizacija,izrasla je u prestižnu evropsku turističku destinaciju. Oko 300 sunčanih dana i izuzetno blaga klima čine je magnetno privlačnom. Turistička naselja, Kemer na zapadu i Belek na istoku, Antalijskoj regiji s prekrasnim plažama i veličanstvenom planinom Taurus u zaleđu, uz neizbežne mirise bajkovitog istoka daruju i sva uzbuđenja savremenog življenja u danima odmora. Lepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija, kao i veličanstveno susretanje prošlog i ovovremenskog. U starom delu grada su uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave. Novi delovi Antalije nalik su savremnim evropskim gadovima…Tu su naravno i brojni hoteli, uglavnom izvan grada i nadomak prelepih plaža.

Antalija je oblast u kojoj su letovališta prepuna luksuznih, maštovito uređenih, tematski kreativnih hotelskih kompleksa. Jedan se, za sada, potpuno izdvaja od svih ostalih. On je ostvarenje dečijih snova, baš kao što je to i Diznilend. U pitanju je hotel The Land Of Legends 5* Beleku

THE LAND OF LEGENDS

The Land Of Legends 5* nalazi se u blizini Beleka, u mestu Kadriye, na samo 6 km od centra Beleka. Po sletanju na aerodrom u Antaliji, transferom se putuje svega pola sata do hotela. Iako hotel ima veliki broj odlično opremljenih i nezamislivo maštovito uređenih soba, sam po sebi hotel ne bi značio mnogo da nije deo nepreglednog i iznad svega zabavnog tematskog parka. Otvoren je 2016. godine i pre svega je namenjen gostima sa decom. U redu, i gostima koji su ostali mladi duhom i radije bi menjali komfor za avanturu.

THE LAND OF LEGENDS

Glavni simbol tematskog parka su dve visoke kule, visoke čak 111 metara, na čijem se vrhu nalaze opservatorije. Brojni bazeni, sa talasima, za surfovanje, sa toboganima ili bez, rolerkouster, šou sa delfinima, fokama ili pingvinima, pa čak i plivanje sa delfinima, 5D bioskop, veliki šoping centar… Nabrojali smo samo neke od animacija koje su sadržaj tematskog parka, a koje će vas svakako primamiti i otežati vam odluku o broju dana koji vam je potreban da isprobate sve, da ne propustite ništa.

Zabava za roditelje

Osim nabrojanog, hotel ima i odličan Spa centar, jer svakako da jedan lanac kao što je Ridžos, kome hotel The Land Of Legends 5* pripada, misli i na one koji su došli u pratnji mališana željnih zabave. Dok se deca ludo provode na podvodnom safariju ili upoznaju sa stanovnicima mini zoo vrta, njihovi roditelji ili pratioci se mogu opuštati u sjajnom Spa centru hotela koji se zove Anjana i nudi različite vrste relaksacije. 

Hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom, ali osim glavnog restorana, za preostale obroke, na raspolaganju su još dva a la carte restorana – brazilski i italijanski, kao i kafeterije i barovi za predah od lude zabave.

THE LAND OF LEGENDS

Neko bi možda rekao da hotel ima jednu, veliku manu – plažu. Ali on nema menu, on nema klasičnu plažu na obali, već brojne plaže različitih oblika i veličina, u okviru kompleksa, a svaka je nasuta sitnim belim peskom i naravno, na njoj se suncobrani, ležaljke i peškiri ne naplaćuju dodatno.

More on this topic

Comments

Advertismentspot_img

Popular stories