TERME LAŠKO – Opustite se u zagrljaju prirode

Related Articles

Terme Laško, sa svojim pažljivo kreiranim programima, predstavljaju idealan izbor za odmor i beg od stresa i svakodnevnog tempa života. Misteriozna snaga termalnih izvora bila je poznata još u rimsko doba, a tokom godina Laško se razvilo u jedan od najsavremenijih centara zdravstvenog i wellness turizma u Sloveniji. Danas Terme Laško pored klasičnih terapeutskih tretmana pružaju i najmodernije Wellness i Spa usluge i takođe značajno utiču na uspostavljanje energetske ravnoteže u organizmu.

Gastro

Mesto Laško je malo banjsko mesto izgrađeno uz bistru reku Savinju, a poznato je po festivalu piva i cveća. Ovde se nalazi najveća pivara u Sloveniji nadaleko poznatog piva „LAŠKO“.

 

TERME LAŠKO HOTELI

 

Hotel Thermana Park Laško****Superior

Moderan, udoban i prefinjen hotel koji će u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja. Izgrađen 2012. godine, predstavlja jednu od posljednjih tekovina luksuznog novog kompleksa na obali reke Savinje.

Lokacija hotela

Kompleks se nalazi u netaknutoj prirodni na obali reke Savinje, okružen brdima. Iznad hotela diže se brdo Hum – „laški Triglav“ – odakle se grad Laško vidi kao na dlanu. Do središta Laškog samo je 15-ak minuta prijatne šetnje uređenim pešačkim stazama, koje se protežu duž leve i desne obale Savinje.

 

O hotelu

Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod jednim krovom udružuje različite načine za opuštanje tela i duha. Svoj obilazak možete započeti čašom laške termalne vode koja će vam okrepiti telo, podići Vas i pozitivno uticati na Vaše raspoloženje. Pod jedinstvenom staklenom kupolom nalazi se Termalni centar sa brojnim mogućnostima da se opustite u vodi.

Wellness Spa Centar nudi široku paletu masaža, kupki i drugih visokokvalitetnih tretmana za opuštanje i negu. Iz ponude bi trebalo izdvojiti kupke od meda i piva kao i masaže koje važe za autentično iskustvo koje je moguće doživeti samo u Laškom.

Wellness

Ajurvedski centar Vam sa svojim timom, koji dolazi iz indijske Kerale – kolevke ajurvede, pomaže u detoksikaciji tela i bliže Vas upoznaje sa istočnjačkom mudrošću očuvanja zdravlja.

Oduševićete se i kulinarstvom. Gurmanskim užicima možete se prepustiti u restoranima sa a la carte ponudom ili hotelskom restoranu i možete se počastiti i u prijatnoj atmosferi caffea s odličnom ponudom pića i poslastica svih vrsta. Vaš odmor dodatno će obogatiti raznovrstan animacijski i zabavni program.

Bar

Hotelska ponuda:

 • Termalni centar sa staklenom kupolom
 • Sauna centar
 • Wellness Spa centar
 • Fitness centar
 • Thermana & Veda ajurveda centar
 • Kafeterije i restorani
 • Kongresni centar
 • Posebna prostorija sa termalnom vodom za piće

Hotel Zdravilišče Laško

Lokacija hotela

Kompleks se nalazi u netaknutoj prirodi na obali reke Savinje, na rubu očuvanog viševekovnog banjskog parka. Do grada Laškog je samo 15-ak minuta okrepljujuće šetnje.

Zdravilišče

O hotelu

U Zdravilišču Laško ponosni su na bogatu istoriju i još bogatiju tradiciju iz koje su se razvili u moderan centar zdravstvenog i Wellness turizma u kojem vam pružaju kvalitetne usluge za Vaše zdravlje. U zagrljaju reke i brežuljaka stvorili su za Vas prostor u kojem možete učiniti nešto za svoje zdravlje, postići osećaj blagostanja i smiriti svakodnevni ubrzani ritam života.

Invalidi

Pazeći na goste koji imaju posebne potrebe, napravili su hotel bez građevinskih prepreka kako bi im pristup hotelu bio podesniji i lakši. Shodno tome, deo soba u hotelu prilagođen je upravo osobama koje imaju poteškoća s kretanjem i zahtevaju nadzor medicinskog osoblja i odgovarajuću negu.

Provedite dan opuštajući se u termalnim bazenima gde će Vam laška termalna voda ojačati snagu i olakšati kretanje. Opustite se u saunama obogaćenim posebnim programima ili se počastite malim uživanjem u Centru zdravlja i lepote. Vodite brigu o svom zdravlju i učestvujte u posebno osmišljenim programima fizioterapije koje vode stručnjaci u prostorijama Centra medicine.

TERME LAŠKO Priroda

Hotelska ponuda:

 • Centar medicine
 • Centar zdravlja i lepote
 • Bazen s termalnom vodom
 • Sauna centar
 • Fitness centar
 • Kafeterije i restorani
 • Mesto sa pijaćom termalnom vodom

 

Terme Laško – Parking

Gosti svoja vozila mogu da parkiraju u garaži hotela Thermana Park Laško (uz doplatu) ili na čuvanom parkingu u neposrednoj blizini hotela Zdravilišče Laško i hotela Thermana Park Laško.

 

Parking za kampere

Želite da posetiti Laško i istovremeno da uživate ​​u nezavisnosti, slobodi i privatnosti boravka u kamperu? Dobro došli na prostor za kampere gde se možete opustiti uz pogled na reku Savinju. Hotelski kompleks je od parkinga za kampere udaljen samo nekoliko desetina metara.

Parking hotela Thermana Park Laško:

14 parking mesta za kampere, 4 servisna čvora (svaki sa po dva priključka za pijaću vodu i četiri priključka za električnu energiju).

Parking hotela Zdravilišče Laško:

4 parking mesta za kampere, 1 servisni čvor (dva priključka za pijaću vodu i četiri priključka za električnu energiju).

Udobnost:

 • mogućnost snabdevanja vodom (u sezoni A) i električnom energijom (16 A) i uklanjanje otpadnih voda neposredno na parkingu,
 • dostupnost danju i noću, tokom cele godine osim zimi (zatvorena voda),
 • odgovarajuća visina priključka i slivnika,
 • mogućnost fiksnih priključaka za svežu pijaću i otpadnu vodu.

Osnovna oprema servisnog sanitarnog čvora:

 • 2 priključka za svežu pijaću vodu,
 • 4 spoljne utičnice 230 V/50 Hz,
 • ormarić s prekidačima, brojilom i osiguračem do 16 A,
 • slivnik za otpadne vode u visini tla,
 • sifon s pokrivnom pločicom protiv neprijatnih mirisa

TERME LAŠKO Porodica

Boravak u Termama Laško je poseban doživljaj tokom leta, kada se dešava čuvena manifestacija Pivo i Cveće, a tokom cele godine možete ići u turističke ture u Lašku Pivaru i probati izvanredno i čuveno Laško Pivo. Terme Laško i grad Laško su jedinstvena turistička destinacija koju preporučujemo za boravak tokom cele godine. Prirodni resursi termalnog centra Laško jesu isotermične vode sa temperaturama od 32-35 C.

More on this topic

Comments

Advertismentspot_img

Popular stories