Terme Olimia – Porodični odmor iz bajke

Related Articles

Terme Olimia uz Wellness Orhideliu, Termaliu i spa Armoniu čine termalnu celinu smeštenu na obali reke Sutla, a taj predeo smatra se jednim od ekološki najzaštićenijih delova Slovenije.

Netaknuta priroda, blagotvorna lekovita voda, ljubazno osoblje, inspirativna arhitektura sa mnoštvom luksuznih detalja, najmoderniji wellness programi samo su neki od razloga zašto biste termama Olimia rekli da.

Terme Olimia

Termalna voda Termi Olimia je priznato prirodno lekovito sredstvo, a jedna od odlika vode je i njena pitkost. Pijenje izvorske termalne vode ima mnoge pozitivne učinke na zdravlje i vitalnost.

Prirodni lek Termi Olimia je blago radioaktivna termalna voda temperature 30–37°C, koja sadrži magnezijum, kalcijum i hidrogen-karbonat. Čak i nakon samo jednog kupanja u termalnoj vodi osetiće se promena. Međutim, kada se kupate u termalnoj vodi nekoliko dana zaredom, možete da računate na pospešivanje rada žlezdi s unutrašnjim lučenjem.

Terme Olimia

Terme Olimia – Wellness Orhidelia

Wellness Orhidelia, najprestižniji deo Termi Olimia, probudiće u vama ljubav prema sopstvenom telu i duhu. Prostranost Wellness centra Orhidelia omogućava svakom gostu da nađe svoj intimni kutak mira i opuštanja.

Uživajte u otvorenim i zatvorenim bazenima, sauna centru, brojnim tematskim odmaralištima i osvežavajućoj kulinarskoj ponudi.

Terme Olimia

Wellness Orhidelia je arhitektonska poezija za oči i kolaž izabranih luksuznih detalja za dušu. Ona je spomenik originalnosti i čulnosti gde ste u svakom trenutku i na svakom mestu sami u intimi svojih misli i čulnih doživljaja.

Svet sauna u Wellnessu Orhidelia je podeljen na deo s finskim saunama, deo s parnim kupatilima i deo s tematskim odmaralištima, poput sobe s vodenim krevetima. Sve zajedno se završava nudističkom terasom s bazenom.

PROČITAJTE: SPA TRETMAN U GONDOLI

Terme Olimia

Terme Olimia – Wellness centar Termalija

U Wellness centru Termalija možete se nauživati do mile volje u suncu, vodi i vazduhu. U prostranom kompleksu svako će naći nešto za sebe, jer su u izboru bazeni, brza reka, gejziri, whirpool bazeni, masaže, saune i fitnes.

U doba kada vas brz život umara i prazni, Wellness centar Termalija nudi vam savršen odmor.

Terme Olimia

Oaza bazena ima više od 2.000 m² vodenih površina, koje obuhvataju:

  • Veliki bazen sa temperaturom vode od 30 do 32° C, deo bazena je napolju.
  • Bazen Aqua pod šatorom s temperaturom vode od 28 do 32°C
  • 2 dečija bazena, s temperaturom vode od 32 do 36° C, jedan zatvoreni i jedan otvoreni
  • 3 whirlpool bazena, s temperaturom vode od 34 do 36°C.

Terme Olimia

Terme Olimia – Spa Armonija

U Spa Armoniji će vam razmaziti sva vaša čula – pažljivo osmišljenom ponudom, vrhunskim sastojcima, dokazanom veštinom.

Iskusićete vrhunsku negu bez obzira na to šta izaberete: negu lica, neku od masaža iz dalekih zemalja, Khanya ritual, oblikovanje tela kafom i sojom, depilaciju šećernom vunom, individualni program za trudnice ili romantiku za dvoje uz sjaj sveća.

Kao šlag na tortu, priuštite sebi vrhunske nege lica, pedikir ili manikir.

Terme Olimia

More on this topic

Previous articleBean fest
Next articleTerme Laško Wellness & Spa

Comments

Advertismentspot_img

Popular stories