U Zrenjaninu otvoren Omi Spa centar

Related Articles

Omi Spa centar, koji se nalazi u centru Zrenjanina predstavlja savršeno mesto, gde možete zaboraviti svakodnevne brige.

Nakon detaljnog proučavanja i praktikovanja istočnih i zapadnih tradicija, metoda i tehnika masaža formiran je jedinstveni, visokokvalitetan i delotvoran program tretmana tela “Omi Spa”.

Omi Spa centar se nalazi u centru Zrenjanina, u Sarajlijinoj ulici 2 A. U njemu će vas dočekati stručni tim školovanih kozmetičara i fizioterapeuta, uvek spremnih da izađu u susret svakoj vašoj potrebi i želji. Centar se odlikuje kvalitetnom i stručnom uslugom, zagarantovanim rezultatima i pristupačnim cenama.

Omi Spa, centar lepote i zdravlja, je osmišljen da Vam pruži relaksaciju, užitak i preporod. Nudi nam više vrsta masaža, infracrvenu i bio saunu, mezoterapiju bez igle, fish spa, pedikir.

Omi Spa centar
Omi Spa centar

Omi Spa centar – Usluge

  • Infracrvena sauna
  • Bio sauna
  • Relax masaža
  • Sportska masaža
  • Limfna drenaža
  • Masaža nogu (Refleksologija)
  • Aromaterapija
  • Anti celulit masaža
  • Mezoterapija bez igle

Omi Spa centar
Omi Spa centar

Fish spa

U svetu je sve popularnija metoda pilinga kože pomoću specijalne vrste ribe koje se hrane izumrlim ćelijama kože ljudi. Fish spa omogućava da vaša koža postane nežnija, lepša i zdravija. Garra rufa ribice nemaju zube i samim tim ne ujedaju i ne povredjuju, već masiraju i na taj način uklanjaju tvrdi oklop kože sa vaših stopala i šaka.

Infracrvena sauna

Kao što koristite tuširanje i razne kupke da bi očistili vaše telo, infracrvena sauna se koristi za čisćenje vašeg unutrašnjeg tela. Vrlo brzo nakon početka korišćenja infracrvene saune primetićete promene poput mekane kože, gubitka telesne težine kao i više energije u vašem telu.

Bio sauna

Polu-vlažna sauna omogućava opuštanje i detoksikaciju uz razlicite arome. Oni sa dobrim zdravljem u ovoj sauni mogu uživati duže nego u finskoj sauni. Boravak može biti i 20 minuta, a ko se osoba oseća prijatno naravno može ostati i duže.

Omi Spa centar
Omi Spa centar

Masaža vulkanskim kamenjem

Ova vrsta masaže odlična je energoterapija, opušta i um i telo, a neverovatan je njen antistres efekat na ceo organizam. Dobra je za izbacivanje neželjenih toksina iz tijela. Masaža vulkanskim kamenjem pomaže kod što bolje čvrstoće i sjajne kože, a osim toga pomaže i kod smanjivanja napetosti mišića.

Masaže, sauna i ostale usluge koje se nude u Spa i Velnes centrima su sve važnije, jer ne samo da blagotvorno deluju na naš izgled već se i osećamo mnogo bolje i zdravije. Za mnoge ljude, dan proveden u spa centru predstavlja veliku pozitivnu životnu promenu.

More on this topic

Comments

Advertismentspot_img

Popular stories