Otvoren hotel Hilton u Beogradu

1133
Otvoren hotel Hilton u Beogradu

U Beogradu je svečano otvoren hotel iz lanca „Hilton“. U samom srcu Beograda, na uglu ulica Kralja Milana i Kralja Milutina, odmah pored Trga Slavije, otvoren je novi hotel “Hilton Beograd”, tek peti objekat ove vrste u srpskoj prestonici sa prestižnih pet zvezdica.

Hilton Belgrade sa pet zvezdica ima 242 sobe, uključujući i 19 apartmana, a raspolaže sa 656 kvadrata prostora za sastanke, kao i balskom dvoranom i to sve na osam spratova.

Otvoren hotel Hilton u Beogradu

Otvoren hotel Hilton u Beogradu

Hotel ima sobe za spa tretmane, saunu, fitnes centar, kao i „Two Kings“, restoran u kome se poslužuju srpska i internacionalna jela.

Pored toga, na poslednjem spratu nalazi se „Sky lounge“, čija se ponuda zasniva na azijskoj kuhinji.

Otvoren hotel Hilton u Beogradu

– Drago mi je da smo ovaj hotel smestili baš u Srbiju, jer je ova zemlja važna destinacija za „Hilton“. Drago nam je da ulazimo u Beograd jer je on divan grad. U 2017. godini Srbija je postigla rekord i privukla veliki broj turista.

Nadamo se da će na ovoj divnoj lokaciji turisti od sada često boraviti. Trenutno imamo 340 hotela u 24 zemlje, a sada smo dobili još jedan – rekao je Johem Jan Šlajfer, potpredsednik „Hiltona“ za kontinentalnu Evropu.

Potpredsednik kompanije „Hilton“ za kontinentalnu Evropu Johem Jan Šlajfer rekao je da će „Hilton Beograd“ za prve goste biti spreman 8. marta.

On je dodao da je Srbija rastuće turističko tržište i da će otvaranjem hotela postati 25. zemlja u Evropi u kojoj je „Hilton“ prisutan.