Plutajući bar na Fidžiju

Related Articles

Plutajući bar na Fidžiju nosi ime Cloud 9 i njegovo ime označava stanje apsolutne sreće.

Cloud 9 je plutajuća platforma u Fidžiju sa internecionalno opremljenim barom i italijanskom picerijom. Platforma je okružena tirkizno plavom vodom i neverovatnim pogledom. Na palubi su kreveti, ležaljke za sunčanje, vrhunski muzički sistem surround zvuka, a moguće je Cloud 9 iznajmiti za privatne proslave.

Plutajući bar na Fidžiju
Plutajući bar na Fidžiju

Plutajući bar na Fidžiju – Cene

Ovaj plutajući restoran se nalazi na samo 45 minuta vožnje brodom od glavnog ostrva Fidžija, Viti Levu. Ekskluzivnost ovog mesta je u tome što svakog dana ovu platformu može da poseti ograničen broj ljudi.

Cloud 9 organizuje razne vrste događaja u sred okeana. Od unikatnih privatnih zabava, do korporativnih druženja, svaki događaj na ovoj lokaciji je priča za sebe.

Plutajući bar na Fidžiju
Plutajući bar na Fidžiju

Ukoliko putujete u grupi i volite uzbudljive aktivnosti, Cloud 9 nudi paletu vodenih sportova kao što su parasailing, jet-ski, ronjenje…

Iznajmljivanje kompletnog bara košta 5.000 dolara.

Dnevni izlet sa transferom do bara je 90 evra, a u cenu je uključen i vaučer od 60 dolara za hranu i piće. Zabranjen je boravak deci do sedam godina. Izlet traje oko sedam sati.

Fidži

Republika Fidži nalazi se negde na dve trećine puta od Havaja do Novog Zelanda i sastoji se od preko 300 ostrva od kojih je oko 100 nastanjeno (840,000). Glavno ostrvo je Viti Levu, dugačko oko 200 kilometara, gde se nalazi prestonica Suva.

Fidži je poznat širom sveta po veoma ljubaznom lokalnom stanovništvu. Fidžijanci su nastali ukrštanjem melanezijske, mikronezijske, polinezijske, indijske i kineske kulture.

Svake godine ovu ostrvsku zemlju poseti približno pola miliona turista iz celog sveta, u periodu od aprila do septembra. Fidži je zaista top destinacija za sve one koji preferiraju pasivan odmor i potpuno uživanje u apsolutnoj egzotici.

Fidži ima tropsku klimu koju oblikuju zapadni vetrovi i okean, pa na ostrvima nema temperaturnih ekstrema. Klima se na ostrvima menja i može da bude topla i vlažna ili vruća i suva.

Blagi istočni vetrovi duvaju preko cele godine i donose kišu područjima sa vetrovite strane. Jači vetrovi su retki, veća verovatnoća za takve vetrove je između juna i novembra.

More on this topic

Comments

Comments are closed.

Advertismentspot_img

Popular stories