Hotel Villa Honegg – Tradicija sa modernim dodirom

814
Hotel Villa Honegg

Hotel Villa Honegg je tradicionalni hotel u Švajcarskoj koji postoji od 1905. godine. Hotel je uspeo da zadrži većinu svojih klasičnih čari dok se integriše sa savremenom tehnologijom.

Hotel Villa Honegg

Hotel Villa Honegg je luksuzni butik hotel sa 5 zvezdica, okružen šumama i snežnim Alpima. Sa svojom lokacijom visoko iznad jezera Lucern nudi ekskluzivne pogodnosti za svoje goste. Sve sobe su moderno opremljene i sve poseduju aparta za espresso. Vila je renovirana 2011. godine i kompletna adaptacija nije narušila njen istorijski šarm.

Hotel Villa Honegg sa kapacitetima od 23 apartmana nudi dosta privatnosti i spokojstva sa neverovatnim panoramskim pogledom.

Dragulj hotela je otvoreni bazen. Plivanje u njemu vam omogućava da se osećate kao da plivate kroz nebo, planine i jezera regije. Voda u bazenu se greje i konstantna je na 34 stepena.

Unutrašnji bazen hotela ima podvodni muzički sistem i velike panoramske prozore sa prekrasnim pogledom.

Spa u Hotelu Villa Honegg je jedan od najlepših Spa centara u Švajcarskoj. Spa poseduje finsku saunu grejanu na 90 stepeni i parno kupatilo na 45 stepeni. Ukoliko poželite da se rashladite, tu je fontana sa drovljenim ledom.

Restoran na terasi hotela koristi lokalne namirnice kako bi ponudio fenomenalne specijalitete na svom meniju. Ispod čistog neba, terasa restorana se kupa na suncu od jutra do večeri. Tu možete uživati u aperitivima, kafi ili punom obroku dok vam pogled luta spektakularnom panoramom. Terasa se otvara za goste i posetioce u 11:30 i zatvara se u sumrak.

Bioskop hotela ima 20 mesta za projekcije filmova, prezentacije i sastanke. Gosti mogu besplatno koristiti bioskop, u zavisnosti od dostupnosti. Bioskop se može angažovati za grupe od osam osoba i poseduje veliku kolekciju filmova koje možete pogledati.