Aquaworld Resort Budimpešta

Related Articles

Aquaworld Resort je jedan od najvećih unutrašnjih tematskih aqua parkova u Evropi i nudi vam nezaboravan provod tokom cele godine za celu porodicu.

Ovaj kompleks se nalazi u severnom delu Budimpešte i adrenalinskim zavisnicima u svom vodenom parku nudi 11 ogromnih vodenih tobogana i talasne bazene za surfovanje. Oni koji žele da se opuste, mogu uživati u saunama i termalnim kupatilima.

Wellness odmor koji će vas potpuno opustiti se sastoji iz egzotičnih kupki, spa bazena, parnih kupki i jedinstvenih sauna u svetu.

Aquaworld Resort
Aquaworld Resort

Aquaworld Resort  – Orijental Spa Wellness & Fitness centar

Aquaworld Resort je vrhunski wellness i porodični hotel koji nudi jedinstvene usluge. Čak tri nivelisana orijentalna spa & wellness i fitnes centra nude širok izbor tretmana za one koji žele da se opuste u orijentalnoj atmosferi.

Aquaworld Resort
Aquaworld Resort

Aquaworld Resort Wellness centar je otvoren svakog dana od 07:00 do 22:00. U svom sastavu ima zatvoreni relax bazen, otvoreni bazen koji se greje, mandala kupalište, saune, parna kupatila, hamam, fitnes salu sa savremenim spravama uz asistenciju stručnog trenera, teniske terene, teren za odbojku i skvoš, frizerski i kozmetički salon, vodene i ručne masaže i stomatološku ordinaciju.

Aquaworld Resort
Aquaworld Resort

Svet sauna nudi mir i spokojstvo. 11 različitih jedinica demonstrira magiju kulture saune, čime doprinose regeneraciji kako mentalne tako i fizičke snage. Tu su ruska i finska sauna, spoljašnja dnevna sauna, parna kabina, bio sauna, infra sauna, kristalna sauna, tepidarium, ledena kabina i mirni prostori za opuštanje i uživanje.

Aquaworld Resort

Vodeni park je pokriven velikom staklenom kupolom. Posetioci mogu uživati u prelepom zamku iz kog se pruža izvanredan pogle na kompletan zabavni park.

Aquaworld Resort

Ovaj jedinstveni hotel ima 309 soba. Apartmani i sobe su komforne sa toplim tonovima i modernim dizajnom. U glavnoj zgradi se nalazi 261 soba, uključujući 28 junior suite i 8 suite soba. Apartmani su sa hotelom povezani podzemnim prolazom i ima ih ukupno 48 sa dve ili tri spavaće sobe.

More on this topic

Comments

  1. […] PROČITAJTE: AQUAWORLD RESORT BUDIMPEŠTA […]

Comments are closed.

Advertismentspot_img

Popular stories