Wellness centar Inspirium

Related Articles

Wellness centar Inspirium se nalazi u sklopu hotela Mona na Zlatiboru. Ovo je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sveobuhvatnu revitalizaciju vašeg duha i tela.

Wellness centar Inspirium se prostire na 1200 m2 i obuhvata prostor sa saunama i parnim kupatilom, bazenom za plivanje i toplim bazenima za opuštanje, fitness centrom i posebnim prostorijama za masaže i tretmane.

Kada poželite da nakon skijanja,  šetnji, obilaženja znamenitosti Zlatibora ili prosto nakon radnog dana svom telu vratite snagu i vitalnost  Wellness centar je pravo mesto za Vas.

Wellness centar Inspirium

Wellness centar dizajniran je tako da se u svlačionice ulazi kroz elektronski sistem. Sve svoje vredne stvari ostavljate na sigurnom, kako biste mogli u potpunosti da se opustite i prepustite svom opuštanju.

Prvim korakom u ovaj jedinstven wellness centar ostavljate svoje dnevne brige ispred vrata i započinjete svoje putovanje ka opuštanju, regeneraciji i boljem opštem stanju Vašeg tela.

Wellness centar Inspirium – Tretmani lica i tela

Za sve tretmane u Wellness centru koristi se mleveno, ručno brano, zlatiborsko bilje, čista eterična ulja, kozije mleko i med. Za one koji su verni poznatim kozmetičkim brendovima, na raspolaganju su renomirani svetski brendovi profesionlane kozmetike kao što su Pevonia Botanica i Aroma Herbal.

PROČITAJTE: HOTEL IZVOR – LUKSUZNI SPA & WELLNESS RESORT

Wellness centar Inspirium

Wellness centar Inspirium – Bazeni

U Wellness centru hotela Zlatibor Mona, gostima su na raspolaganju unutrašnji bazen, dugačak 16m i širok 5m, sa temperaturom 26 – 28 ‘C, kao i 2 mala topla bazena sa temperaturama do 33 ‘C.

Pored bazena se nalazi prostor sa ležaljkama, pogodan za celodnevno opuštanje, koji nudi 60 ležećih mesta. Ceo bazenski prostor je u potpunosti izolovan od buke, gužve, a samim tim i stresa, kako biste kada kročite u ovaj prostor automatski doživeli maksimalnu relaksaciju.

Wellness centar Inspirium

Wellness centar Inspirium – Sauna

Ova toplotna oaza se sastoji od BIO i FINSKE saune kapaciteta 12, odnosno 20 mesta i parnog kupatila.

Bio sauna sa temperaturom od 50C˚ pogodna je za osobe koje imaju nizak pritisak i problem sa zadržavanjem vode.

Finska, odnosno suva sauna sa temperaturom od 90C˚ i niskom vlažnošću vazduha, 10-15% savršena je za poboljšanje cirkulacije i opuštajanje mišića. Efekti saune koji su odmah vidljivi i osetni su ti da koža dobija zdraviji sjaj, bolji tonus i elastičnost, a mišići se opuštaju.

U potpunosti posvećeno relaksaciji i zdravlju tela, parno ili tursko kupatilo je vrsta saune u kojoj je vazduh zasićen vlagom, a temperatura dostiže 42˚C. Ceo saunski prostor je fizički i zvučno izolovan od ostatka wellness centra, radi maksimizacije vašeg opuštanja.

Ako želite da se ugrejete i izbacite sve toksine iz svog organizma, ovo je pravi deo wellness prostora za vas.

Wellness centar Inspirium

 

 

 

Hotel Zlatibor Mona

Hotel Zlatibor Mona gostima nudi 120 prostranih i toplih soba i apartmana. Svi apartmani su opremljeni svim modernim sadržajima naophodnim za potpuni odmor i opuštanje. Uključuju TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, fen, telefon i besplatnu internet konekciju.

Wellness centar Inspirium

Kongresni centar Koledo je kapaciteta do 500 mesta i prostire se na 500 m2. Nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza hotela, a povezan je sa lobi barom i restoranom. Po potrebi ovaj multifunkcionalni prostor deli se u 2 ili 3 nezavisne celine. Celine se mogu urediti u skladu sa potrebama svih vrsta događaja.

More on this topic

Comments

Advertismentspot_img

Popular stories