Wine Style salon vina

713
Wine Style salon vina

Wine Style salon vina, godišnji skup najboljih domaćih i regionalnih vinarija biće održan u subotu, 31. marta od 14.00 do 20.00, u hotelu Zira.

Na ovogodišnjem izdanju Salona posetioci će imati priliku da se upoznaju sa vinskim opusom četrdeset učesnika. Takođe će moći da degustiraju više od 300 vrhunskih vina iz celog sveta.

Ono što je poslednjih godina vrlo izražen trend, biće aktuelno i na jubilarnom, desetom po redu Wine Style salonu.

Lokalni vinari uzimaju sve veće učešće, dok se regionalna vinska priča oslanja na one proverene, iskusne igrače, koje je beogradska publika zavolela još davnih dana i čije pozicije verovatno još dugo neće biti uzdrmane.

Tako će na 10. Wine Style salonu svoja vina predstaviti eminentne vinarije iz Srbije. Među njima su i Podrum Radovanović, Vinarija Zvonko Bogdan, Kovačević, Temet, Matalj, Cilić, Aleksić, Lastar, Atelje vina Šapat…

PROČITAJ: SVETSKI DAN MUZIKE 2018 U BEOGRADU

Zahvaljujući učešću uvoznika, posetioci će moći da probaju i vina vrhunskih evropskih vinskih kuća. Regionalna vinska scena još jednom će imati veliki broj kvalitenih predstavnika. Neki od njih su Ščurek, Tikveš, Podrumi manastira Tvrdoš, Capo, Bovin i Stobi…

Prefinjena a ležerna atmosfera, karakteristična za Wine Style salon vina, čini ga jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija u regionu.

Kao i prethodnih godina, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života i diplomatije.

Ulaznice za 10. Wine Style salon vina naći će se u prodaji na mestu događaja, 31. marta, po ceni od 1.200 dinara.