Prolećni market KoVoli lokalnu hranu & kulturu

Related Articles

Prolećni market KoVoli lokalnu hranu & kulturu biće organizovan u nedelju, 22. aprila od 11.00 od 16.00, u Kući kralja Petra I.

Pozivaju se svi ljubitelji dobre hrane i ukusa da dođu i uživaju u prelepom ambijentu KC „Kuća kralja Petra I“ na Senjaku i ovom gastro-kulturnom događaju, učestvuju u edukativnom programu i kupe proizvode u koje se zaljube.

Ako volite da upoznajete nove ukuse, da se podsetite starih, i delite svoja iskustva sa drugim ljudima, ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se upoznate sa proizvođačima autentičnih proizvoda iz Srbije. Uživajte u vrhunskim lokalnim proizvodima na jednom mestu!

Kupite, degustirajte i naučite o lokalnoj hrani i kulturi

KoVoli lokalnu hranu & kulturu prolećni market

Datum: 22. april 2018.

Vreme: 11-16h

Lokacija: KC „Kuća kralja Petra I“

Adresa: Vase Pelagića 40, Senjak

Ulaz: Besplatan


Kovoli.com je specijalizovana prodavnica lokalnih proizvoda u kojoj ćete naći dobru hranu i ukuse. Sve možete naručiti i putem interneta sa mogućnošću dostave na željenu adresu.

U ponudi je selekcija domaćih rakija i vina, zanatskih piva, suvomesnatih proizvoda, sireva, meda, sokova, testenina, ulja i soseva, ajvara, džemova, i drugih autentičnih proizvoda.

Od prvobitno zamišljene internet prodavnice, Kovoli.com otvorio je prošle godine specijalizovanu prodavnicu na Dedinju u ulici Miloja Đaka br. 12, gde možete probati i kupiti hranu malih, lokalnih proizvođača, kao i gurmanske pakete sačinjene od hrane malih proizvođača.

More on this topic

Comments

Advertismentspot_img

Popular stories