Manifestacija Uskrs u Beogradu

Related Articles

Manifestacija Uskrs u Beogradu održaće se na makiškoj strani Ade Ciganlije od 6. do 8. aprila, na kojoj će, svakog dana od 10 do 18 časova, učestvovati različiti izlagači, deca i njihovi roditelji, kao i brojni gosti koji će uskršnji praznik provesti u našoj prestonici.

Naši najmlađi sugrađani imaće priliku da učestvuju u kreativnim igrama i radionicama bojenja i ukrašavanja jaja različitim tehnikama, dok će tokom čitave manifestacije biti organizovan kulturno-umetnički program u duhu praznika.

Valentina Katić iz „Star media“ navela je da je cilj manifestacije podsećanje na najradosniji praznik, kome se najviše raduju deca.

– Najveći broj jaja farbaćemo u crveno, kao simbol života i rađanja. Pozivam sve roditelje da dovedu svoju decu da se slikaju, farbaju i traže jaja i da se radujemo životu i praznicima – rekla je ona i dodala da će u nedelju u 10.15 sati biti organizovano takmičenje za najtvrđe jaje i da će pobednik osvojiti vikend putovanje za celu porodicu.

Organizatori pozivaju Beograđane i njihove goste da se pridruže akciji koja će svečano biti otvorena u petak, 6. aprila, u 10.30 časova.

More on this topic

Comments

Advertismentspot_img

Popular stories