Mama Shelter – jedan od 10 najboljih novih hotela s terasom na krovu

Related Articles

Mama Shelter Hotel u Beogradu proglašen je od strane popularnog Forbes časopisa jednim od 10 najboljih novih hotela sa terasom na krovu!

Rame uz rame sa Nju Jorkom, Singapurom i Holivudom, Beograd od sada može da se ponosi sa jednim od 10 najboljih novih hotela na svetu sa terasom na krovu!

Mama Shelter

Smešten u najpoznatijoj ulici u gradu, Knez Mihajlovoj, Mama Shelter Beograd poseduje neverovatnu terasu i kao takva nudi jedan od najlepših pogleda na grad.

Na terasi Mama Shelter Hotela, koji se nalazi na vrhu Rajićeva Shopping Centra, imate priliku da probate tradicionalna jela domaće kuhinje. Takođe, u ponudi su specijaliteti za celu porodicu, odlična pizza pečenu na drva, vrhunski sladoledi i sorbe, ukusnu kafu i dezerte. Možete  i osvežiti jednim od poznatih Mama Shelter koktela, a zimi zagrejati pored kružnog kamina.

Mama Shelter

PROČITAJTE: OTVOREN HOTEL HILTON U BEOGRADU

Kako navodi “Forbes”: “Otvaranjem ovog hotela u martu, pariski Mama Shelter preneo je šik svog brend na Istočnu Evropu. On se nalazi u glavnoj pešačkoj zoni grada i na krovu ima terasu koja se prostire na 500m2, sa stolovima za stoni fudbal i stoni tenis i izuzetnim pogledom na citadele i betonske kule Belog Grada. Žive svirke i di–džejevi  su tu da ulepšaju večeri muzikom.”

Pored Mama Shelter Hotela u Beogradu, na ovoj prestižnoj listi našli su se i hoteli:

  • QT Melburn,
  • HGU Nju Jork,
  • The Silo Kejp Taun,
  • Aria Hotel Budimpešta,
  • San Francisko Proper Hotel,
  • The Winery Hotel Švedska,
  • The Setai Tel Aviv,
  • Andaz Singapur i
  • Dream Holivud.

Hotelski lanac Mama Shelter

Mama Shelter u Beogradu, pridružio se hotelima ovog brenda koji su već upotpunili ponudu gradova poput Pariza, Lyona, Los Angelesa, Praga ili Marseillea, postavši adresom o kojoj se priča.

Ovaj lanac hotela uvek pažnju privlači svojim genijalnim uređenjima. Za dizajn enterijera ovoga hotela, pobrinuo se Jalil Amor koji inače sarađuje s cenjenim Philippeom Starckom. Beogradski Mama Shelter ima čak 125  soba koje  osvajaju svoje posetitelje fenomenalnim detaljima i koloritom.

Mama Shelter

Svi su oduševljeni i s hedonističkom krovnom terasom koja daje najlepši mogući pogled na grad. Sigurni smo da ćete uzeti u obzir ovaj hotel sledećeg puta kada se nađete u Beogradu.

Photos: Mama Shelter

More on this topic

Comments

Advertismentspot_img

Popular stories