Koks Pure White Energy – Nova era energetskih pića

1563
Koks Pure White Energy

Koks Pure White Energy je novo premijum energetsko piće nemačke kompanije Überkinger, i sve je popularnije u zemljama zapadne Evrope. Ovaj premijum proizvod stigao je i na domaće tržište.

Koks Pure White Energy – snežno belo energetsko piće kao sastavni deo svakog dobrog provoda i sinonim za noćni život. U crnoj limenci atraktivnog dizajna krije se energetsko piće sa dodatkom proteina iz surutke, najvrednijeg proteina za svaki organizam, što ga čini jedinstvenim energetskim pićem na tržištu.

Koks Pure White Energy

Koks Pure White Energy

Izgled, boja, prijatan sladak miris i osvežavajući ukus čine ga suptilnijim i potpuno drugačijim od drugih energetskih pića čime još jednom razbija monotoniju klasičnih energetskih pića. Njegova snežno bela boja ga čini apsolutno savršenim sastojkom, kako egzotičnih koktela tako i izvanrednim za samostalnu konzumaciju.

I svojim dizajnom, blagim reljefom na limenci koji ispisuje KOKS Pure White Energy, asocijacijom na beli prah, KOKS Pure White Energy sugeriše sebe kao life style odabranih, modernih i privilegovanih. Targetira sve one koji se ne plaše da budu pomalo provokativni, za sve hrabre i moderne koji žive zivotom suprotnim od monotonije.

Koks Pure White Energy

KOKS kao energetsko piće sa stilom, potpuno nesvakidašnje, namenjeno je svim ugostiteljskim objektima koji drže do svog dobrog imidža, budi energičnost i euforiju a raspoloženje diže na premium nivo.