Kada posetiti Tajland ?

Related Articles

Kada posetiti Tajland? Možda bi najprostije mogli reći “uvek!” i mirne duše nastaviti pisanje neke sledeće priče čudesne Azije. Ali on to ipak zaslužuje.

Magičan Tajland

Tajland je država nastanjena na području tropske monsunske klime. Ali NE, nemojte da vas ova druga reč “uplaši”, mnogi putnici dobro znaju da je i u kišnom periodu ovo mesto puno skrivene magije (videti pod Emerald pool)!

Na sreću, ono traje samo od juna do oktobra. U ostalom periodu godine, a posebno od novembra pa sve do aprila tokom, po lokalnoj podeli svežeg i vrelog doba to je jedna suncem, smehom i zelenilom okupana zemlja koja zaista svakome daje najbolje od sebe, a to je uistinu mnogo.

Kada posetiti Tajland

Od plaže do polja pirinča

Vrućine umeju biti manje prijatne, mada se s zapravo i taj osećaj gubi u susretu sa smaragdnom svežinom Andamanskog mora. Pak, tokom najvećeg dela vremena preovladava temperatura između 20 i 34 stepeni celzijusa, što će u okolini palmi, šumovite džungle i neograničenih, neodoljivih varijanti osveženja kroz najlepša, autohtona voća i koktele Azije, ličiti na raj koji pripada samo vama.

PROČITAJTE: RAJ ZA SVINJE – BAHAMI

S druge strane, na čuvenom severu “Tajlandskog gorja”, u potpunosti posebnom domu brojnog živog sveta, pirinčanih polja i drevnih zdanja (najstarijeg oblika budizma „teravada“, odnosno brojnih kraljevskih palata ušuškanih duboko u vegetaciji), umerena klima slučaj je tokom čitave sezone, pa se radoznali turisti željni nekih drugih lepota mogu videti tokom svih 12 meseci.

Kada posetiti Tajland

Vreme je da spakujete kofere

I zaista, tada je svako na nekom svom ličnom parčetu neba, a poznato je da se kroz oblake najlepše “plovi” u ovim danima u godini. Pa je sada i jedinstven period za odlazak na ovu hit destinaciju, koja pak ni sa nekada hiljadama, a ni sada milionima posetilaca, ne gubi ništa od svog životnog eliksira koji dotakne svaku dušu na putu kroz ovu staru kraljevinu.

Još ako je u pitanju SABAI avanturista, onda ste zaista sigurni da ćete od života dobiti sve!  Zato ne propustite i doživite ono što pripada srećnima – put u zemlju hramova, graje, belih plaži i zalazaka sunca!

 

Kada posetiti Tajland

Sabai Travel

Turistička agencija jedinstvena po svojoj ponudi koja se razlikuje od mnogih drugih.

Specijalizovani za destinaciju Tajland, otkrićemo vam sve skrivene kutke ove predivne zemlje. Skrojićemo najbolji aranžman po vašim željama, a na samoj destinaciji ćemo vas dočekati kao pravi domaćin. U Dubaiju, Puketu, Bangkoku, Vijetnamu, Kambodži, na Baliju… uživajte u letu i u februaru, dočekujte praznike u aprilu i uživajte u opštoj fešti proslavljanja same prirode i života tokom svih 365 dana – to jeste Sabai Travel! Proverite zašto smo drugačiji!

Sabai Travel turističku agenciju specijalizovanu za odlazak u zemlju kontrasta, plesa, hramova i hiljadu osmeha kontaktirajte na:
Jurija Gagarina 14D lok.2, Belville, Novi Beograd
sabaitravel.rs
info@sabaitravel.rs
064/302-77-77

More on this topic

Comments

Advertismentspot_img

Popular stories