Jack Daniel’s kafa za bolje jutro

761
Jack Daniel’s kafa

Jack Daniel’s kafa je novi najbolji deo jutra.

Da, sada možete napraviti kafu koja će vas razbuditi, a koja će imati ukus kao vaše omiljeno piće. Ono šta trebamo da napomenemo je to da ova kafa u sebi ne sadrži alkohol. Pa ćete slobodno moći da uživate u svojoj viski kafi.

Jack Daniel’s je krenuo sa proizvodnjom sopstvene kafe koja naravno, ima ukus viskija. Uz personalizovane šoljice za kafu, papirne čaše “za poneti” i sopstvenu Arabiku sigurnim putem osvajaju svet sa ovim interesantnim proizvodom.

Predsednik i vlasnik World of Cofee, specijalizovane pržionice kafe koja je napravila proizvod sa Jack Danielsom, ističe da potencijalni korisnici nemaju razloga da budu skeptični.

Jack Daniel's kafa

Jack Daniel’s kafa – novi asotriman kafe

Naša jedinstvena mešavina gurmanske kafe je 100% Arabica, sa dozom autentičnog Jack – viskija, srednje pržena kako bi se obezbedio kompletan i bogat ukus.

Sufisticirane note karamele i vanile iz Jack Daniel-a Old No. 7 viskija su prisutne u svakomgutljaju kafe.

Svet kafe kod Jack Daniel’s-a funkcioniše koristeći iste principe kao i proizvodnja našeg viskija: “Pravimo ga svaki dan, pravimo ga najbolje što možemo”.

Pridržavamo se strogih standarda kvaliteta u naavljanju i proizvodnji najbolje kafe za degistaciju.

PROČITAJTE: JACK DANIEL’S RYE

Kao i Jack D. viski, naša mešavina kafe je izrađena sa ponosom korišćenjem zrna kafe premijum klase i ličnom metodom prženja da bi dobili finalni proizvod – ukusnu napitak sa živahnim karakterom i glatkom završnicom.

Za razliku od Irske kafe, ne možete se napiti od Jack Daniel’s kafe jer ona ne sadrži alkohol.

Zrna kafe se potapaju u viski i tamo ostaju duži vreenski period. Sam proces prženja neutrališe alkohol i ostavlja savršeni ukus cimeta.

Jack Daniel’s kafa je dostupna sa i bez kofeina. Cena je od 6,95 dolara i 21,95 dolara, u zavisnosti od količine. Trenutno je dostupna samo u prodavnicama Lynchburg Hardware & General Store u Tenesiju ili u Jack Daniels online prodavnici.